KHUN KAEW AUTHENTIEK THAI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Khun Kaew Authentiek Thai. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 11:58 Wij zijn echt thais eten gewend. Maar dit was nog slechter dan slecht omg dat je dit durf te verkopen ook nog 35€ vragen voor 2 gerechten wat niet te eten waren. Rechtrecht te prullebak in gegaan. Vreselijk. Werken hier wel thaise mensen?
19 nov 2022 om 3:05 We vroegen ons af of het juiste restaurant ons eten had bezorgd. Was dit Thais? Geen vleugje pit, geen overheerlijke aroma’s maar lauw en flauw. Nee, dit was de eerste en laatste keer. Jammer.
11 nov 2022 om 18:08 Weinig eten voor veel geld. Dun soepje, 3 stukjes kip en wat sliertjes groente, satésaus was bruin suikerwater, hoofdgerecht was weinig voor het geld. Smaak was wel goed.
2 okt 2022 om 21:02 Super !! Een echte aanrader
20 aug 2022 om 19:13 heel wat gewend qua pittig eten en ik had Nederlands pittig gekozen. Maar het eten (groene curry) was zo heet dat het niet te doen was. Kregen er met 3 per (incl een indo) geen hap van weg. Alles weggegooid en maagpijn gebakken rijst wel lekker
22 jul 2022 om 23:02 Dit was voor ons de laatste keer! Het eten is best lekker maar jullie zijn belachelijk duur. Op het menu beloven 150 gram viskoekjes voor 7 euro. Wat kregen we? 2 kleine rondjes en die hebben we gewogen, 51 gram. Schamen jullie je niet? Onacceptabel!
11 jul 2022 om 0:35 Corona en oorlog heeft hier ook invloed.
4 jul 2022 om 21:05 Slecht verpakt, saus liep uit de verpakking. Phad Thai bevatte een hele gesneden ui. Mijn vrouw er maar een paar hapjes van genomen. In mijn bestelling zaten veel harde stukken. Al met al niet echt lekker. Gisteren op een festival wel lekker thais.
24 jun 2022 om 21:58 teleurstellend. Curry was waterig, er zaten letterlijk vier reepjes vlees in. Kleine portie voor dat geld. Phad Thai enorme portie, smaakte goed alleen ook hier naar vlees moeten zoeken! Voor 42€ a 2 gerechten en bij elkaar 100gr vlees, schaamteloos
24 jun 2022 om 21:20 Prijs kwaliteit verhouding is slecht.. Bezorging zou 45min duren maar dat werd 110 minuten. Eten was lauw, loempia waren zacht en slof.
20 mei 2022 om 21:10 Er zaten een paar grote klodders sambal of iets dergelijks in het eten, 1 hap en het was brandweer bellen. Dit geeft aan dat het niet goed verdeeld was of dat de kok niet goed geroerd had. Spijtige ervaring pittig okay maar beter mixen in het eten
17 mei 2022 om 0:38 Eten was weinig en de pad-thai was 1 bonk mie die niet uit elkaar was te halen. Vanuit ons bedrijf geen bestellingen meer hier. Ook de reactie, nadat ik gebeld had, was teleurstellend.